Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панирани пилешки хапки с яйце и брашно
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

1

Пилешките хапки овалваме в разбитото яйце и после в оризово брашно. Така панираните хапки оставяме за 5-10 минути и тогава изпържваме в олио....

Добър апетит с моите панирани пилешки хапки с Айоли!
Бележки:
Възможно е количеството на брашното, галетата и сусама да варират....

През това време извадете пилешките хапки от хладилника и добавете в купата 2-3 с.л. брашно. Трябва да се получи гъста каша....

Пилешкото филе се нарязва на хапки, които се поставят с дълбок съд....

За панировката сипвам в купа брашното и добавям яйцата, като разбърквам до хомогенност....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: