Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печени Чушки с Марината
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печени Чушки с Марината

Печени Чушки с Марината

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно печени чушки с марината в Gotvach.bg.
Марината за печени зеленчуциМарината за печени зеленчуциМаринатата за печени зеленчуци е много сполучлива....
Печени люти чушки в маринатаПечени люти чушки в марината
5
Залейте чушките с горещата марината, затворете ги и ги обърнете с капачките надолу. Не се стерилизират....
Печени чушки и патладжан в специална маринатаПечени чушки и патладжан в специална марината
Докато изстиват чушките и патладжаните пригответе маринатата. Тя трябва да бъде студена....
Печени червени чушки и патладжани с маринатаПечени червени чушки и патладжани с марината
Нарязваме обелените чушки и патладжани на кубчета и заливаме с марината. Всичко това оставяме за 24 часа да престоят....
Пържоли с марината от пюре от чушкиПържоли с марината от пюре от чушки
Заливат се с приготвената марината и се оставят една нощ да престоят в хладилник....
Марината с кетчупМарината с кетчуп
*Хубаво е маринованото месо с тази марината да престои поне една нощ в хладилника, за да поеме от вкуса на подправките....
Марината с кисело млякоМарината с кисело мляко
Излейте маринатата върху месото, оваляйте добре и оставете да се маринова за 1 нощ, преди да сготвите....
Марината с бяло виноМарината с бяло вино
1
Хубаво разбъркайте и намажете с марината всяко парче месо....
Марината за рибаМарината за риба
4
Разбъркайте добре всички подправки за марината за риба. Подготвените парчета риба или цяла риба се накисват в тази марината за 2-3 часа....
Марината за дробМарината за дроб
1
Смесете съставките за маринатата....
Марината за скараМарината за скара
6
Всички съставки за маринатата за скара се разбиват много добре. С тях се залива месото, което сте предвидили да печете....
Марината за пъдпъдъциМарината за пъдпъдъци
Задължително е дивечовото месо да се постави в марината, защото месото му е жилаво....

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: