Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печени Лютиви Чушки в Марината
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печени Лютиви Чушки в Марината

Печени Лютиви Чушки в Марината

Открий всички 12 кулинарни идеи относно печени лютиви чушки в марината в Gotvach.bg.
Марината за печени зеленчуциМарината за печени зеленчуциМаринатата за печени зеленчуци е много сполучлива....
Защо лютите чушки са лютиви?Защо лютите чушки са лютиви?
Въпреки редицата ползи на капсаицина, не бива да се прекалява с хапването на люти чушки....
Печени люти чушки в маринатаПечени люти чушки в марината
5
Залейте чушките с горещата марината, затворете ги и ги обърнете с капачките надолу. Не се стерилизират....
Печени лютиви чушлета с чесън и копърПечени лютиви чушлета с чесън и копър
Почистете дръжките на лютите чушлета и ги изпечете. Смесете продуктите за маринатата и варете 10 минути....
Съхранение на печени чушкиСъхранение на печени чушки
1
Печените чушки можете да сложите за зимата във фризер или ако предпочитате, в буркани....
Печени чушки и патладжан в специална маринатаПечени чушки и патладжан в специална марината
Докато изстиват чушките и патладжаните пригответе маринатата. Тя трябва да бъде студена....
Печени червени чушки и патладжани с маринатаПечени червени чушки и патладжани с марината
Нарязваме обелените чушки и патладжани на кубчета и заливаме с марината. Всичко това оставяме за 24 часа да престоят....
Пържоли с марината от пюре от чушкиПържоли с марината от пюре от чушки
Заливат се с приготвената марината и се оставят една нощ да престоят в хладилник....
Сортове люти чушки и тяхната лютивинаСортове люти чушки и тяхната лютивина
1
Има огромно разнообразие от люти чушки. Ето кои са най-известните люти чушки, както и тяхната скала по пикантност (Scoville scale)....
Марината с кетчупМарината с кетчуп
*Хубаво е маринованото месо с тази марината да престои поне една нощ в хладилника, за да поеме от вкуса на подправките....
Най-лютите чушкиНай-лютите чушки
Лютите чушки са сочени за храната на дълголетниците....
Маринати за печено пилеМаринати за печено пиле
Завива се добре и се пече. Когато месото е почти готово, фолиото се маха, за да може да се образува хрупкава коричка на месото....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
50
44
31
20
10
Дай твоята оценка: