Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле Беарнез Хепи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поднасяме хепи скаридите с чаша охладена хубаво бяло вино.
Вижте също как да си направите скариди Саганаки или любимите панирани скариди....

Ако искате да получите сос Беарнез - подходящ за стекове, използвайте основата на сос Холандез, добавяйки естрагон и шалот....

Класически вкусове, които си подхождат много и резултатът е една страхотна, вкусна салата Бурата тип Хепи.
Добър апетит!...

Сервираме панираните сиренца тип Хепи в плато с пресни зеленчуци - нарязани и овкусени!
Тези панирани сиренца са голяма вкусотия....

Поднесете класическото мезе задължително топло и хапвайте паниран кашкавал тип Хепи с чаша бира или винце.
Добър апетит!...

Поставете яйцата в касерола със студена вода. Сварете яйцата за около 10 минути от момента, в който водата започне да ври. Извадете яйцата и ги охладете...

5

Гърдите се дробят на парчета. Гъбите се изцеждат, измиват се и се режат. Чушката се изчиства и се накълцва.
В тенджера се слага първо олиото и...

Сварете ньоките, отцедете и заедно със сметаната ги сипете при пилето.
Внимателно разбъркайте, овкусете със сол и черен пипер....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: