Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Шведски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Лукът, празът и пащърнакът се режат на дребно и се запържват в олиото докато омекнат.
Лещата варите в бульона.
След като вряла около 15 минути...

1

Намаслената и осолена пуйка се пълни с 3 ч. ч. трохи от стар хляб, 100г стафиди, черен пипер и 100 гр. орехи.
Зашива се, завива се във фолио,...

Ябълките се обелват, нарязват се на дебели филийки и се задушават с 1/2 ч.ч. вода и захар.
Маслото, пудрата захар и жълтъците се разбиват на пяна...

Шунката се нарязва на едри парчета, кашкавалът се настъргва, почистените и измити картофи се нарязват на кубчета по 2 см....

Добавете пилето, маслините и подправките.
Догответе пилето със зеленчуци на слаб котлон.
Пилето по южняшки е готово!...

Полейте с малко зехтин и печете пилето по хавайски във фурната на 200 градуса за 30 минути....

При сервиране поливаме печеното пиле с мазнинката от тавичката, гарнираме със салатка според сезона.
Пилето по Аджарски е невероятно....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 9
54
44
31
20
10
Дай твоята оценка: