Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле с Ориз и Джоджен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ориз с джоджен и кисело млякоИзсипваме го в оризоварката, прибавяме към него джоджена, шарлана и хималайската сол. Разбъркваме и изсипваме пропорцията вода....
Ориз с лапад и джоджен на тенджера
Измиваме набраните лапад и джоджен от градината и ги нарязваме на средно големи лентички, а лука - на малки кубченца....
Свинско с ориз и джоджен по мъжки
Когато ястието е готово наситнявате джоджена и поръсвате отгоре....
Пиле с джоджен
Поръсете го с джоджена, солта и черния пипер (за най-силен вкус използвайте накълцан пресен джоджен)....
Бял ориз пиле и куркума
Запържваме си зеленчуците и месото, след това добавяме ориза и подправките.
Наливаме 4 ч.ч вода, прехвърляме в тава и печем около 50 минути на...
Пиле с ориз Джамбалая
След това се прибавят нарязаните лук, пилешко месо, пиперки, чесън, печурки и ориз....
Императорски ориз с пиле
С този ориз се получава чудесна гарнитура или предястие, а самият ориз има дъх на орехи....
Пиле с бял оризПечете пилето с ориз във фурната на 200-220 градуса около час, докато изври водата и се запече малко....
1
Апетитно пиле с оризСложете леко подсолена вода в тенджера да кипне. Разделете бутчетата на плешка и долно бутче и ги сложете във врящата вода да се попарят за 10-15...
2
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: