Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Пържола с Гъбен сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка пържола с гъбен сосФолиото от пилешките пържоли се маха, сосът се залива върху губите и се запича така за 5-10 минути. Поднесете с малко накълцан магданоз....
Печена пържолаАко искате пържолата да стане по-хрупкава, може да поръсите с малко сусам преди печенето....
1
Пържола със сос от синьо сирене
Загрейте маслото и зехтина в тиган. Поръсете пържолите добре със сол и черен пипер. Запържете ги бързо за около 2 минути от всяка страна.
Намалете...
Маринована телешка пържола
Разбъркайте сместа и добавете телешката пържола.
Оставете я да се маринова поне за 3-4 часа....
Маринована пушена пържола
Нарязваме пушения врат на пържоли с дебелина 1.5 см и ги натъркваме от двете страни със скилидката чесън....
Пържола Българска планинаВ чиния слагаме по една пържола, в/у нея редим резенчета доматки, наситнен магданоз и рендосано сирене - получаваме българския трибагреник....
5
Пълнена пилешка пържола
Пилешкото филе се нарязва като за пържоли на две части и се поръсва със сол, черен пипер, риган....
Задушена телешка пържола
Получения сос се поднася под пържолата.
Получава се страхотна сочна телешка пържола!...
Пилешка пържола на скара със сос бешамелПилешката пържола на скара със сос бешамел е много апетина....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: