Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Пържола с Гъбен сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка пържола с гъбен сосФолиото от пилешките пържоли се маха, сосът се залива върху губите и се запича така за 5-10 минути. Поднесете с малко накълцан магданоз....
Печена пържолаАко искате пържолата да стане по-хрупкава, може да поръсите с малко сусам преди печенето....
1
Пържола със сос от синьо сирене
Загрейте маслото и зехтина в тиган. Поръсете пържолите добре със сол и черен пипер. Запържете ги бързо за около 2 минути от всяка страна.
Намалете...
Маринована пушена пържола
Нарязваме пушения врат на пържоли с дебелина 1.5 см и ги натъркваме от двете страни със скилидката чесън....
Пържола Българска планинаВ чиния слагаме по една пържола, в/у нея редим резенчета доматки, наситнен магданоз и рендосано сирене - получаваме българския трибагреник....
5
Пълнена пилешка пържола
Пилешкото филе се нарязва като за пържоли на две части и се поръсва със сол, черен пипер, риган....
Маринована телешка пържола
Разбъркайте сместа и добавете телешката пържола.
Оставете я да се маринова поне за 3-4 часа....
Задушена телешка пържола
Получения сос се поднася под пържолата.
Получава се страхотна сочна телешка пържола!...
Пилешка пържола на скара със сос бешамел
Пилешката пържола на скара със сос бешамел е много апетина....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: