Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Пържола с Гъбен сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Пържола с Гъбен сос

Пилешки Пържола с Гъбен сос

Открий всички 24 избрани предложения за пилешки пържола с гъбен сос в Gotvach.bg.
Пилешка пържола с гъбен сосПилешка пържола с гъбен сосФолиото от пилешките пържоли се маха, сосът се залива върху губите и се запича така за 5-10 минути. Поднесете с малко накълцан магданоз....
Печена пържолаПечена пържола
1
Ако искате пържолата да стане по-хрупкава, може да поръсите с малко сусам преди печенето....
Пържола със сос от синьо сиренеПържола със сос от синьо сирене
Загрейте маслото и зехтина в тиган. Поръсете пържолите добре със сол и черен пипер. Запържете ги бързо за около 2 минути от всяка страна. Намалете...
Маринована пушена пържолаМаринована пушена пържола
Нарязваме пушения врат на пържоли с дебелина 1.5 см и ги натъркваме от двете страни със скилидката чесън....
Пържола Българска планинаПържола Българска планина
5
В чиния слагаме по една пържола, в/у нея редим резенчета доматки, наситнен магданоз и рендосано сирене - получаваме българския трибагреник....
Пълнена пилешка пържолаПълнена пилешка пържола
Пилешкото филе се нарязва като за пържоли на две части и се поръсва със сол, черен пипер, риган....
Маринована телешка пържолаМаринована телешка пържола
Разбъркайте сместа и добавете телешката пържола. Оставете я да се маринова поне за 3-4 часа....
Панирана пилешка пържолаПанирана пилешка пържола
1
Поднасяме пилешките пържоли с гарнитура по избор....
Задушена телешка пържолаЗадушена телешка пържола
Получения сос се поднася под пържолата. Получава се страхотна сочна телешка пържола!...
Пържола на параПържола на пара
Топлите пържоли намажете с тази марината и поднесете....
Пилешка пържола на скара със сос бешамелПилешка пържола на скара със сос бешамел
Пилешката пържола на скара със сос бешамел е много апетина....
Говежда пържола на скараГовежда пържола на скара
2
Говеждата пържола на скара е много вкусна, опитайте!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: