Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Хапки Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Хапки Пане

Пилешки Хапки Пане

Прегледай всички 36 подбрани съвети за пилешки хапки пане в Gotvach.bg.
Пилешки хапки пане с царевично брашноПилешки хапки пане с царевично брашноИзмиваме добре пилешкото месо и го нарязваме на хапки. Изстискваме лимона в съд и към него поставяме всички подправки. Разбъркваме....
Пилешки хапки панеПилешки хапки пане
Сгорещете олио в тиган и оваляйте всяка пилешка хапка първо в брашно, яйца, галета и пак яйца. Пържат се за кратко, до светло златист загар....
Свински хапки панеСвински хапки пане
Поръсете готовите хапки със сол и черен пипер и ги поднесете топли с гарнитура по избор....
Заешки хапки панеЗаешки хапки пане
Изпържете хапките от двете страни, до хубава златиста коричка. Поднесете Заешките хапки пане със сос по избор....
Пилешки дробчета пане с гъби на фурнаПилешки дробчета пане с гъби на фурна
Пилешките дробчета пане с гъби на фурна са готови....
Пилешки хапкиПилешки хапки
3
Хапките се пържат в предварително загрято олио. Пилешките хапки са много вкусни....
Кашкавал пане с шункаКашкавал пане с шунка
6
Кашкавалът пане се пържи в силно сгорещена мазнина и от двете страни. Кашкавалът пане с шунка е много вкусен....
Охлюви пане с чесънОхлюви пане с чесън
Охлювите пане с чесън са много вкусни....
Пилешки топчета панеПилешки топчета пане
Изпържете хапките в загрята мазнина до златисто. Пилешките топчета пане са много вкусни!...
Пилешки филенца панеПилешки филенца пане
Нарежете пилешкото филе на ивици. Посолете и овусете с черен пипер. В купа пригответе панировка от брашното, бирата и яйцето. Оваляйте...
Карамелизирани пилешки хапкиКарамелизирани пилешки хапки
След което потапяме пилешките хапки в соса, така че да ги покрие целите. Поднасяме карамелизираните пилешки хапки с подходяща гарнитура....
Хрупкави пилешки хапкиХрупкави пилешки хапки
1
Хапките може да гарнираме с чеснов сос, соев сос или сос тартар. Хрупкавите пилешки хапки са готови....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: