Gotvach.bg»Избрани Колекции»Плънка за Дюнер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Плънка за Дюнер

Плънка за Дюнер

Разгледай всички 12 авторски предложения относно плънка за дюнер в Gotvach.bg.
Гръцки Дюнер с ГиросиГръцки Дюнер с ГиросиУвийте на дюнер питките с плънката и сервирайте. Гръцкият Дюнер с Гироси е готов....
Зимен дюнер с пилешкоЗимен дюнер с пилешко
1
Затова по-добре да си направим дюнер с нещо домашно като кисели краставички например! Първо приготвяме пилето....
Дюнер с булгурени кюфтетаДюнер с булгурени кюфтета
3
Върху лаваша или разполовената по дебелина арабска питка с помощта на лъжица се размазват 2-3 булгурени кюфтета. Върху тях се намазва от пикантната...
Дюнер с пържено свинскоДюнер с пържено свинско
Добавя се от млечната салата и дюнерът се поръсват с магданоз. Този дюнер с пържено свинско е перфектен за бърза вечеря....
Дюнер с патешко месоДюнер с патешко месо
от млякото с майонезата, добавяме запърженото месо, пържените картофи, резенчета домат и краставица, марулята, посоляваме със малко сол и вашият дюнер...
Дюнер по нашенскиДюнер по нашенски
1
Накрая нарязваме киселите краставички, разпределяме и завиваме дюнера. Бон Апети! ! !...
Домашен дюнер с пуешко месоДомашен дюнер с пуешко месо
Добавяме върху тях и сосовете за сочния дюнер. Накрая навиваме тортилата на руло. Да Ви е сладко с моя домашен дюнер с пуешко месо!...
Домашен дюнер с печено свинскоДомашен дюнер с печено свинско
3
Домашният дюнер с печено свинско е много вкусен....
Дюнер с три вида дресингДюнер с три вида дресинг
Така готовите сосове трябва да престоят няколко часа в хладилник и чак тогава да се сглоби дюнерът....
Пилешки дюнер с таханов сосПилешки дюнер с таханов сос
Пригответе соса за дюнера, като смесите киселото мляко, майонезата, слънчогледовия тахан и добавите щипка сол....
Домашен дюнер на сачДомашен дюнер на сач
В готовите питки се поставя от плънката и 1-2 лъжици от соса. Прегъват се като палачинки и се поднасят....
Домашен дюнер с питка от лимецДомашен дюнер с питка от лимец
Разбиват се яйцето, водата и солта. Добавя се на порции лимецовото брашно, като сместа трябва да стане малко по-гъста от обичайната за палачинки....

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: