Gotvach.bg»Избрани Колекции»Подправка за Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конска пастърма с чубрицаВ съд смесваме всички подправки за пастърма и втриваме хубаво във всяко парче....
Свинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Пастърма от сьомга
На практика вече пастърмата е готова за консумация, след като се измие със студена вода и се подсуши....
Пастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма от бут
Домашна пастърма от бут - мезе за вино в студените зимни нощи.
Вижте още много вкусни идеи за домашна пастърма....
Омлет с пастърма и кашкавал
Още докато яйцата са полутечни, се поръсва с предварително настъргания кашкавал и с тънко нарязаната на пастърма....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: