Gotvach.bg»Избрани Колекции»Подправка за Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подправка за Пастърма

Подправка за Пастърма

Прегледай всички 12 авторски предложения относно подправка за пастърма в Gotvach.bg.
Конска пастърма с чубрицаКонска пастърма с чубрицаВ съд смесваме всички подправки за пастърма и втриваме хубаво във всяко парче....
Говежда пастърма с фасулГовежда пастърма с фасул
Говеждата пастърма с фасул е готова....
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправки
9
След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Свинска пастърма с чименСвинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни. Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилник
Страхотна пастърма!...
Пастърма от сьомгаПастърма от сьомга
На практика вече пастърмата е готова за консумация, след като се измие със студена вода и се подсуши....
Пастърма от рибаПастърма от риба
1
Колкото по-дебели са, толкова по-дълго се суши пастърмата от риба....
Пастърма по арменскиПастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от скумрияПастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника. След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма от бутПастърма от бут
Домашна пастърма от бут - мезе за вино в студените зимни нощи. Вижте още много вкусни идеи за домашна пастърма....
Омлет с пастърма и кашкавалОмлет с пастърма и кашкавал
Още докато яйцата са полутечни, се поръсва с предварително настъргания кашкавал и с тънко нарязаната на пастърма....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: