Gotvach.bg»Избрани Колекции»Полезен ли е Кашкавала
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

1

Кашкавалът се нарязва на плочки с дебелина около 2 см.
Всяка плочка се намокря с вода и се овалва в брашно....

7

Нарежете кашкавал за парчета с дебелина около 1 см и ги сложете така във фризера за 1 час....

Пликчето, започне ли да се надува, значи е готово.
Сервира се горещо с домати, краставици, зеле с моркови или други пресни зеленчуци....

11

Когато прехвърляте в съда или калъпа, слагайте пласт от още мекия, топъл кашкавал, поръсвайте с билки и лют пипер и пак пласт кашкавал, докато го...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: