Gotvach.bg»Избрани Колекции»Полезни Кифлички с Лимец
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Полезни Кифлички с Лимец

Полезни Кифлички с Лимец

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за полезни кифлички с лимец в Gotvach.bg.
Здравословни кифлички с лимецЗдравословни кифлички с лимецДооформете кифличките с ръце и ги подредете на разстояние една от друга върху хартия за печене....
Лимец с карамелен сиропЛимец с карамелен сироп
Лимецa измийте добре и когато водата заври го сложете да ври докато омекне....
Лимец с лешников таханЛимец с лешников тахан
Накисваме лимеца за през нощта с топла вода. На следващия ден го сваряваме. Оставяме с покрит капак да изстине....
Супа лимец с тученицаСупа лимец с тученица
В кипяща вода се слагат продуктите, сол, олио, червен пипер. Вари се до готовност. По желание може да се добави фиде....
Палачинки с лимец и медПалачинки с лимец и мед
Добавя се вода, прясно мляко и сол, накрая бакпулевра и пресято брашно от лимец, защото има едри частици....
Хляб от лимец и елдаХляб от лимец и елда
Брашното от лимец и елда се пресява и се смесва в голяма купа, прави се в средата кладенче и се чуква яйцето, добавят се зехтинът и киселото мляко...
Хляб с лимец и просоХляб с лимец и просо
Последователно смесваме в дълбок съд първо водата, зехтина, меда и сока от лимон....
Соленки с лимец и сиренеСоленки с лимец и сирене
В дълбок съд сипваме брашното от лимец. Подправяме с фината хималайска сол и малко шарлан....
Питка с лимец с маслиниПитка с лимец с маслини
Затопляме леко водата. В нея добавяме маята да се разтвори. Слагаме захар и сол и 200 г брашно. Бъркаме с вилица добре да се смесят съставките...
Мекици с лимец и семенаМекици с лимец и семена
Маята се разтваря в малко вода заедно със захарта и 3 с.л. брашно. Оставете настрани да шупне. В по-голям съд направете кладенче от двата вида...
Соленки с лимец и семенаСоленки с лимец и семена
1
В съд, достатъчно дълбок, сипваме брашната - лимецовото и пълнозърнестото. Добавяме към тях яйцата и содата, която активираме с домашния оцет....
Соленки с лимец и извараСоленки с лимец и извара
Маята, заедно със захарта, се разтварят в 1 ч.ч. топла вода. Изчаква се да шупне. Замесва се твърдо тесто от брашната, пармезана, мазнината и маята...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: