Gotvach.bg»Избрани Колекции»Полезни ли са Къпините
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пресятото брашно се смесва на сухо със солта, захарта , сиренето и содата.
Сипва се по малко хладка вода и се бърка до оформяне на тесто за точене...

Къпините се разбиват няколко минути с миксер.
След това се прекарват през цедка, за да се отстранят семките на къпините....

Както са горещи, ги завийте с одеяло и оставете да се охладят така, след което съхранявайте сока от къпини и малини на студено и тъмно място....

Сложете и къпините, който предварително сте измили и подсушили. Наредете и останалите нектарини. Изсипете захарта равномерно върху плодовете....

Ако плодовете не са много сладки при сервиране при желание може на ги полеете с малка чаена лъжичка мед....

3
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
55
41
30
24
10
Дай твоята оценка: