Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пресен Хайвер от Толстолоб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Кюфтенца от пресен хайвер](/files/lib/250x250/haiverpane2.webp)
![Толстолоб с гъби](/files/lib/250x250/tolstolobgabi.webp)
Парчетата от рибата се поръсват със сол, черен пипер и обилно се намазват с олио.
В предварително намазана с олио тавичка се нареждат равномерно...
![Толстолоб в пергамент](/files/lib/250x250/tolstolob-limon1.webp)
Полейте толстолоба с олиото и виното. Завийте хубаво рибата и печете на 200 градуса за 30-40 мин....
![Толстолоб на фурна](/files/lib/250x250/tolstolob-pechen.webp)
Отстранете дебелата кожа на толстолоба и го нарежете на котлети с дебелина около 1.5 см. Поръсете ги със сол и черен пипер....
![Толстолоб с орехова коричка](/files/lib/250x250/tolstolob-oreh.webp)
Печем толстолоба на фурна на 200 градуса за около 40 минути.
Сервираме толстолоб с орехова коричка с лимонов сок....
![Толстолоб с царевична коричка](/files/lib/250x250/tolstolob-carevichna-kora.webp)
1
![Грилован толстолоб с ньоки](/files/lib/250x250/tolstolob-gnocchi1.webp)
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: