Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пресен Хайвер от Толстолоб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пресен Хайвер от Толстолоб

Пресен Хайвер от Толстолоб

Прегледай всички 12 авторски предложения за пресен хайвер от толстолоб в Gotvach.bg.
Кюфтенца от пресен хайверКюфтенца от пресен хайверВземаме хайвер от прясна риба - шаран мерлуза или друг вид. Изчистваме от ципите. Слагаме в купа....
Толстолоб с гъбиТолстолоб с гъби
Парчетата от рибата се поръсват със сол, черен пипер и обилно се намазват с олио. В предварително намазана с олио тавичка се нареждат равномерно...
Толстолоб в пергаментТолстолоб в пергамент
Полейте толстолоба с олиото и виното. Завийте хубаво рибата и печете на 200 градуса за 30-40 мин....
Толстолоб по полскиТолстолоб по полски
При поднасяне толстолоба по полски се залива със соса....
Толстолоб на скараТолстолоб на скара
Сервираме толстолоб на скара с подходяща гарнитура за риба....
Толстолоб на фурнаТолстолоб на фурна
Отстранете дебелата кожа на толстолоба и го нарежете на котлети с дебелина около 1.5 см. Поръсете ги със сол и черен пипер....
Толстолоб с орехова коричкаТолстолоб с орехова коричка
Печем толстолоба на фурна на 200 градуса за около 40 минути. Сервираме толстолоб с орехова коричка с лимонов сок....
Толстолоб с екзотична маринатаТолстолоб с екзотична марината
Толстолобът с екзотична марината е много вкусен....
Печен толстолоб с поръскаПечен толстолоб с поръска
Печеният толстолоб с поръска е готов....
Толстолоб с царевична коричкаТолстолоб с царевична коричка
1
Почистете добре рибата като отстраните и хрилете, но не махайте главата. Застелете подходяща тава с алуминиево фолио, така че като сложите рибата,...
Грилован толстолоб с ньокиГрилован толстолоб с ньоки
1
За рибата нарежете толстолоба на шайби по около 200 г (може да ползвате и друга риба), овкусете съв сол и черен пипер, полейте с олиото и лимоновия...
Толстолоб с девесил на параТолстолоб с девесил на пара
Толстолобът се поднася охладен, когато сосът му се желира. Този толстолоб с девесил на пара е уникална вкусотия! Наздраве!...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: