Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пресен Хайвер от Толстолоб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтенца от пресен хайверВземаме хайвер от прясна риба - шаран мерлуза или друг вид. Изчистваме от ципите. Слагаме в купа....
Толстолоб с гъби
Парчетата от рибата се поръсват със сол, черен пипер и обилно се намазват с олио.
В предварително намазана с олио тавичка се нареждат равномерно...
Толстолоб в пергамент
Полейте толстолоба с олиото и виното. Завийте хубаво рибата и печете на 200 градуса за 30-40 мин....
Толстолоб на фурна
Отстранете дебелата кожа на толстолоба и го нарежете на котлети с дебелина около 1.5 см. Поръсете ги със сол и черен пипер....
Толстолоб с орехова коричка
Печем толстолоба на фурна на 200 градуса за около 40 минути.
Сервираме толстолоб с орехова коричка с лимонов сок....
Толстолоб с царевична коричкаПочистете добре рибата като отстраните и хрилете, но не махайте главата. Застелете подходяща тава с алуминиево фолио, така че като сложите рибата,...
1
Грилован толстолоб с ньокиЗа рибата нарежете толстолоба на шайби по около 200 г (може да ползвате и друга риба), овкусете съв сол и черен пипер, полейте с олиото и лимоновия...
1
Толстолоб с девесил на пара
Толстолобът се поднася охладен, когато сосът му се желира.
Този толстолоб с девесил на пара е уникална вкусотия!
Наздраве!...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: