Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пресен Хайвер от Толстолоб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Парчетата от рибата се поръсват със сол, черен пипер и обилно се намазват с олио.
В предварително намазана с олио тавичка се нареждат равномерно...

1

Отстранете дебелата кожа на толстолоба и го нарежете на котлети с дебелина около 1.5 см. Поръсете ги със сол и черен пипер....

Печем толстолоба на фурна на 200 градуса за около 40 минути.
Сервираме толстолоб с орехова коричка с лимонов сок....

1

1

Толстолобът се поднася охладен, когато сосът му се желира.
Този толстолоб с девесил на пара е уникална вкусотия!
Наздраве!...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: