Gotvach.bg»Избрани Колекции»Хайвер от Таранка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хайвер от Таранка

Хайвер от Таранка

Прегледай всички 12 избрани предложения за хайвер от таранка в Gotvach.bg.
Задушена таранка с бираЗадушена таранка с бираПочистете рибата и я нарежете на парчета. Овкусете ги със сол и пипер, сложете ги в подходящ дълбок съд и полейте с двете лъжици оцет, разбъркайте...
Таранка на ФурнаТаранка на Фурна
2
Всяка една таранка овалваме в брашното. Поставяме тигана на котлона и загряваме олиото....
Пържена таранка с царевично брашноПържена таранка с царевично брашно
2
По желание сервираме таранката с лимон....
Таранка с домати на фурнаТаранка с домати на фурна
Почистената от глави и вътрешности риба се овалва в брашното, овкусено с малко сол. Сгорещете олиото и изпържете рибките до златисто. След това...
Пържена таранка с рибарски сосПържена таранка с рибарски сос
1
Почистете и измийте таранката, по-големите рибки може да нарежете на парчета. Посолете рибата и я оставете да престои 20-тина минути....
Маринована Таранка на СкараМаринована Таранка на Скара
Таранката почистваме от вътрешностите и отрязваме главите. Махаме люспите и ги измиваме внимателно....
Тарама хайверТарама хайвер
1
Тарама хайверът е готов. Ако рецептата ти харева, опитай и нашата тиросалата или това вкусно гръцко тирокафтери....
Царевичен тарама хайверЦаревичен тарама хайвер
Сервираме царевичен тарама хайвер по желание поръсен с магданоз и копър....
Разядка тарама хайверРазядка тарама хайвер
Като декорацията на тарама хайвера е въпрос на въображение....
Домашен тарама хайверДомашен тарама хайвер
1
Добавяйте мазнина, докато хайверът не стане гладък и пухкав. Сервирайте тарама хайвера в купичка, гарниран с пресен копър и маслини....
Таранка с орехи, зеленчуци и бяло виноТаранка с орехи, зеленчуци и бяло вино
Намажете тава за печене с половината от олиото. На дъното наредете нарязаните по дължина и на тънко зеленчуци. Сложете и клонката девесил. Сложете...
Кюфтенца от тарама хайверКюфтенца от тарама хайвер
Накисвате хляба в хладка вода, след което внимателно го изстисквате. Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто в малко зехтин, след което...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: