Gotvach.bg»Избрани Колекции»Хайвер от Таранка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Почистената от глави и вътрешности риба се овалва в брашното, овкусено с малко сол. Сгорещете олиото и изпържете рибките до златисто.
След това...

1

Таранката почистваме от вътрешностите и отрязваме главите. Махаме люспите и ги измиваме внимателно....

2

1

Намажете тава за печене с половината от олиото. На дъното наредете нарязаните по дължина и на тънко зеленчуци. Сложете и клонката девесил.
Сложете...

Готовия хайвер се смесва с крутоните от препечен хляб и се украсява със сварено яйце, маслини и магданоз....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: