Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пелмени
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пелмените се варят във вряща подсолена вода с добавен червен пипер.
В тенджерата се варят по няколко пелмени и изваждат с решетъчна лъжица....

На дъното сложете лъжица-две от сметановата смес, следва около 200 г от пелмените....

Пелмените се заливат с готовия сос. Пелмените в доматен сос се сервират топли....

Сервирайте пелмените по уралски със заквасена сметана или сос за пелмени, докато са горещи....

Нареждаме пелмените в гювечета, отгоре пасираните гъби, заливаме с млечната смес и поръсваме с желаните подправки....

Агнешкото се нарязва на ситно и се смесва с половината от маслото. Добавя се ситно нарязаният лук, нарязаните на ситно чушки, и чесън.
Добавя...

Готовите руски пелмени заливаме със готварска сметана или масло.
Bon appétit!...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 9
55
43
31
20
10
Дай твоята оценка: