Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Филе от Акула
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе от акула на фурна
Стека акула посоляваме и поръсваме с черен пипер и зехтин.
Поставяме го в намазаната тавичка....
Акула в белтък
Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания на...
Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)
Нужно е да започнете подготовката на рибното филе, ден преди да го поднасяте....
Акула по марсилски
Готовата риба се изважда с решетъчна лъжица и се нарежда върху предварително запечените филии хляб....
Акула на шайби
От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30 минути....
Паста с филе от акула
Филето акула се нарязва на дребни парчета и се добавя в тигана за 10 минути заедно с подправките и 1/2 люта чушка за вкус....
Филе от акула във фолио
Поставяме филето от акула във вода и оцет, като държим 2 часа, за да се махне мирисът....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: