Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пролетно Ястие със Спанак Тиквички и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Тавата с ориза на фурна се връща във фурната и пролетно ястие с лапад и яйца се запича до готовност на яйцата....

Пролетно ястие с яйца и зелен лук е готово, когато яйцата се забулят....

Нарязваме я на ситно, като я прибавяме към ястието непосредствено преди термичната обработка....

1

1

4

Гъбите и тиквичките на не много малки хапки, защото до края се свиват доста.
В малко олио се задушават лукът, морковът и пиперката....

След като бъдат почти готови, се добавят и нарязаните гъби, черен пипер и сол. Варят се до готовност и докато се отдръпне водата....

Малко преди да махнем от котлона в ястието, разбъркваме 1-2 супени лъжици заквасена сметана и настърган кашкавал на вкус....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: