Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пръхкави Селски Курабии
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селски курабииАмонякът и бакпулверът или сода се разбъркват с малко оцет. Всички продукти се смесват в купа.
Разбъркват се хубаво и започва да се прибавя брашното...
Селски курабии с мармалад и орехи
За тестото яйцата и захарта се разбиват, прибавя се киселото мляко и бакпулверът, олиото.
В купа се пресява брашното и се прави кладенче. Яйчената...
Напукани селски курабииОтделете единия жълтък и покрийте с 1 с.л. олио. С миксер разбийте яйцата, добавете захарта, разтопеното масло, киселото мляко със загасената в него...
2
Курабии с ябълки
Обелваме ябълките и ги настъргваме на ситно ренде. Към тях добавяме захарта, орехите и канелата (количество по желание) и запържваме в тиган, без...
Курабии с череши
Изпечете курабиите 15-20 минути, докато добият лек загар. Поднесете ги леко охладени....
Курабии с лимонРазбийте яйцата със захарта, постепенно прибавете олиото, млякото и останалите продукти, като най-накрая се добавя брашното.
Месете до получаването...
2
Курабии с шоколад
Изпечете курабиите с шоколад в загряна на 180 градуса фурна за около 15 минути или до готовност.
Охладете курабиите върху решетка....
Курабии за начинаещи
Печем лесните курабии на предварително загрята фурна (160 градуса) за около 4 минути, докато се надуят и променят цвета си курабиите за начинаещи....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: