Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнени Камби Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнени Камби Туршия

Пълнени Камби Туршия

Открий всички 22 кулинарни идеи относно пълнени камби туршия в Gotvach.bg.
Туршия от пълнени камбиТуршия от пълнени камбиКамбите се пълнят с плънката и се нареждат в буркани, поливат се с изстиналата заливка и се притискат с вишневи клонки и добре измити речни камъни...
Селска туршия с камбиСелска туршия с камби
Туршията се съхранява на сухо и хладно място. Селската туршия с камби е готова....
Медена туршия с камбиМедена туршия с камби
Разполовете и почистете чушките камби. Нарежете ги на четвъртинки. Нарежете и зелето и моркова на едро. Накъсайте листата на целината....
Домашна туршия от камбиДомашна туршия от камби
Заливаме чушките и стерилизираме туршията за 5 минути. Домашната туршия от камби е готова....
Туршия от стерилизирани камбиТуршия от стерилизирани камби
Напълваме буркана с посочените продукти, доливаме го с вода, затваряме с капачка и стерилизираме 10 мин. Посочените продукти са за 1 буркан –...
Туршия от парени камбиТуршия от парени камби
2
След това наредете камбите в 3-литровите буркани плътно, добавете между тях листа целина и почистени скилидки чесън....
Туршия с карфиол и камбиТуршия с карфиол и камби
След 3 дни прецедете сока от царската туршия и отново го върнете в бурканите. Туршията с карфиол и камби е готова....
Туршия с камби на фурнаТуршия с камби на фурна
1
Туршията с камби на фурна е готова....
Хрупкави камби туршияХрупкави камби туршия
Когато изстинат, изправяме бурканите с туршия и няколко дни разклащаме всеки ден. Хрупкавите камби туршия са готови....
Туршия с камби, моркови и карфиолТуршия с камби, моркови и карфиол
13
Всеки буркан пълним с камби, нарязани на парченца, моркови на колелца, карфиол розички и кервиз на ситно....
Пълнени камбиПълнени камби
Пълнените камби са много вкусни....
Камби туршия във фурнатаКамби туршия във фурната
1
Печете пълнените камби на 220 градуса за около 30 мин до готовност....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
55
43
31
21
10
Дай твоята оценка: