Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Домашен Заек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Пържен заек върху картофи](/files/lib/250x250/kartofi_mesca.webp)
![Заек по Провански](/files/lib/250x250/meat_dish1.webp)
2
![Заек от свинско](/files/lib/250x250/meatloaf-mince09.webp)
От каймата се прави фигура, която прилича на заек, и се шпикова с тънко нарязаната сланина....
![Заек по домашно](/files/lib/250x250/zaek-v-guvech.webp)
4
![Заек по градинарски](/files/lib/250x250/zaek-gradinarski.webp)
Най-отгоре подреждаме парчетата заешко месо.
Зашиваме с водата и доматения сос....
![Заек по креолски](/files/lib/250x250/nopic.webp)
Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа....
![Заек по хайдушки](/files/lib/250x250/zaek-haidushki.webp)
1
![Заек по тракийски](/files/lib/250x250/zaek-trakiiski2.webp)
Нарязва се заешкото месо на по-едри парчета. Тиквичките и патладжанът се обелват и нарязват на едри кубчета....
![Заек по селски](/files/lib/250x250/rabbit-tomato-pieses.webp)
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
52
44
33
20
10
Дай твоята оценка: