Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете заека на порционни парчета. Потопете всяко парче първо в соса, после в брашно и изпържете на силен огън в зехтина до омекване....

Шпикованият заек, нарязаният наедро лук, празът, беконът, предварително пасираните домати, виното, арпаджика и останалият чесън се поставят в тенджера...

1

Загрейте олиото и запържете заешкото до зачервяване, след което поръсвате с червен пипер....

1

1

1

Порционирайте заека, който предварително сте почистили.
Овалвайте парчетата в брашно и запържете, докато придобият златист загар....

Подготвеният за термична обработка заек се накисва в маринатата, приготвена от оцет, сол, розмарин, черен пипер, мащерка и вода, за 1 час....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
52
44
33
20
10
Дай твоята оценка: