Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Паниран Шаран с Брашно
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържен Паниран Шаран с Брашно

Пържен Паниран Шаран с Брашно

Открий всички 12 подбрани съвети за пържен паниран шаран с брашно в Gotvach.bg.
Паниран пържен шаранПаниран пържен шаранПанираният пържен шаран е готов....
Паниран шаран с царевично брашноПаниран шаран с царевично брашно
Сервирайте с любимата си гарнитура, салата или сос за пържена риба. Панираният шаран с царевично брашно е готов....
Паниран шаранПаниран шаран
С получената смес панираме шарана и пържим в гореща мазнина....
Пържен шаран с царевично брашноПържен шаран с царевично брашно
Готовият пържен шаран отцеждайте върху решетка, под която има хартия за печене....
Пържен шаран с бяло брашноПържен шаран с бяло брашно
2
След което парчетата се набрашняват от всички страни и се слагат в сгорещеното олио да се пържи шарана....
Пържен шаранПържен шаран
3
Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го изпържваме в останалото олио....
Паниран шаран с корнфлейксПаниран шаран с корнфлейкс
Разбиваме яйцето в една чиния заедно с подправките и в друга омесваме царевичното брашно и корнфлейкса....
Уникален пържен шаранУникален пържен шаран
2
Всяко парче шаран хубаво се овалва в царевичното брашно и се пържи до златист цвят от двете страни....
Вкусен пържен шаранВкусен пържен шаран
2
Овалят се парчетата в брашно и се пържат в горещо олио от двете страни до златисто....
Пържен дунавски шаранПържен дунавски шаран
1
Филиите се овалват хубаво в брашното и се пържат от двете страни....
Паниран шаран с ароматни подправкиПаниран шаран с ароматни подправки
Двата вида брашно си омесват заедно с галетата и малко сол. Всяко парче риба се овалва в тази смес и се пържи в силва загрято олио....
Паниран шаран с корнфлейкс върху канапеПаниран шаран с корнфлейкс върху канапе
Отгоре нарежете останалите листа салата, пресен лук и краставица, овкусете салатата и поставете парчетата паниран шаран върху нея, около него поставете...

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: