Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Черен Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържен Черен Дроб

Пържен Черен Дроб

Открий всички 22 избрани предложения за пържен черен дроб в Gotvach.bg.
Пържен черен дроб по сръбскиПържен черен дроб по сръбскиПосолете дроба и го залейте с млякото. След 1 час (а най-добре 1 нощ) го отцедете....
Пържен черен дроб по ресторански стилПържен черен дроб по ресторански стил
Докато един ден най-сетне открих как да направя перфектен начин на приготвяне на пържен черен дроб....
Пържен свински черен дробПържен свински черен дроб
Пърженият свински черен дроб е готов....
Черен дроб с чушкиЧерен дроб с чушки
Когато течността изври, добавете нарязания на кубчета черен дроб, залейте с вода, колкото да покрие продуктите и варете 60-80 минути на умерен огън...
Черен дроб в панировкаЧерен дроб в панировка
Пържим парчетата дроб в олиото от двете страни, като ги обръщаме внимателно....
Черен дроб с картофиЧерен дроб с картофи
Загряваме олиото и пържим дроба на по-малки порции, за да не се слепва. Изпърженият дроб се слага в съд с капак, за да поомекне....
Черен дроб в гювечЧерен дроб в гювеч
2
Дробът се реже на парчета с дебелина около 1 см или по-малко. Измива се и се слага в глинен гювеч....
Черен дроб с гъбиЧерен дроб с гъби
2
В гореща мазнина изпържете нарязания черен дроб, а след него и сланината, нарязана също на филийки....
Черен дроб с оризЧерен дроб с ориз
2
Прибавете нарязания на хапки дроб и бъркайте, докато стане само с масло....
Пържен черен дроб със златен чипс в мъфин формаПържен черен дроб със златен чипс в мъфин форма
Пърженият черен дроб със златен чипс в мъфин форма е готов....
Дроб сарма с черен дроб и гъбиДроб сарма с черен дроб и гъби
1
Изваждаме дроб сармата от фурната и я покриваме с памучна кърпа. Дроб сармата с черен дроб и гъби е готова....
Задушен черен дроб с лукЗадушен черен дроб с лук
Нарежете черния дроб на кубчета, посолете го и го сложете в тигана. Извадете пържения черен дроб и задушете лука в същото масло....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: