Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пъстърва с Домати и Маслини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Аз използвах домашно консервирани домати с добавена сол и магданоз.
Обелваме доматите от люспи. Отцеждаме от сока....

Прехвърлете изпържените пъстърви в затоплени чинии, отгоре наредете изпържените в бадеми и залейте със сгорещено масло....

Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на скара...

В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан магданоз....

Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън.
Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба.
Поставяме...

Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата.
В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода.
Разбъркваме и прибавяме...

Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
54
40
31
21
10
Дай твоята оценка: