Gotvach.bg»Избрани Колекции»Родопка с Кренвирш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Панираният кренвирш на клечка е страхотно бирено мезе.
Източник: Храна за моите канибали...

Разбиват се яйцата, бирата, солта и брашното, всеки кренвирш се оваля първо във брашно и след това в панировката....

1

Всяка кора се маже с лютеница и се слага по 1/2 кренвирш, сирене и кисели краставички, след което се навива на руло....

Нарязваме и кренвирша. Подреждаме всичко върху блата, като най-отгоре поставяме настъргания кашкавал.
Печем на 200 градуса за 15 минути....

1

Нарежете кренвирша на кръгчета и щом се сгорещи олиото наредете половината от тях в тигана....

След това добавяме картофите, нарязаните кренвирши, натрошеното сирене, нарязания кашкавал и топеното сирене....

1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: