Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Мръвки с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В тавичка се слагат пържолите, наденицата и нарязаното месо. Запичат се до полуготово състояние. Прехвърлят се в гювеч, поръсват се с черния пипер...

Нарежете свинската плешка на парчета или на по-големи плоски парчета.
Поръсете с подправките и с олиото хубаво ги омесете. Оставете така за около...

Предварително месото се изкисва във вода за 6 до 12 часа. След като е изкиснато, измито и отцедено от излишната вода, се нарязва на малки и тънки...

Свински мръвки с кисело зеле и сушени чушки е зимна гозба, която задължително се поднася с чесън....

Месото се нарязва на едри хапки. Поръсва се със сол, черен пипер, олио и риган.
Лукът се почиства и нарязва на полумесеци, а сланината се нарязва...

1

Сложете подправките и печете ориза на фурна на 200 градуса до готовност.
Свинският шол с ориз е много вкусен....

Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването се слага и чубрицата.
Ястието се сервира горещо....

Сложете ориза в купа, сипете достатъчно вода, за да го покрие. Оставете да престои така 2 часа, след което отцедете....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
51
43
34
21
10
Дай твоята оценка: