Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Пържоли с Четири Вида Сирена
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Картофите се обелват, измиват и нарязват на по дебели кръгчета. Сваряват се в подсолена вода. Варят се до готовност, като се внимава да не се преварят...

Сложете вътре сирената, ситно нарязания чесън и налейте виното. Включете котлона на средна температура....

Добавете четирите вида сирена. Бъркайте постоянно!
Изчакайте сирената да се разтопят.
Изключете и махнете от котлона....

Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте....

Месото се нарязва с дебелина около 1 см и се овкусява с подправките и зехтина.
Накрая сипваме бирата върху тях и ги оставяме в хладилника за няколко...

2

8
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: