Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Ребърца с Мед и Портокалов сок
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поставям морковите, портокаловия сок, черен пипер на зърна и бахар. След това добавям сол на вкус и червен пипер....

Намачкваме скилидките чесън и добавяме към него изцедения портокал и половината лимон, соевия сос, меда, горчицата и щипката риган....

2

Ребърцата се нареждат в намазнена с олио тавичка за печене, поръсват се отгоре с мед и канела, без да се овкусяват със сол и черен пипер....

Запържваме ребрата в олио до златисто и ги махаме от тигана.
Слагаме в мазнината ситно нарязания лук, където са се пържили ребрата....

Това са едни вълшебни ребърца, които се топят в устата!
В купа смесвам всички съставки и слагам вътре свинските ребърца....

1

1

9

Ребърцата нарязваме на малки парчета, като най-добре да ги разрежем и напречно....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: