Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селска Чорба

Селска Чорба

Прегледай всички 33 подбрани съвети за селска чорба в Gotvach.bg.
Селска чорба с агнешко месоСелска чорба с агнешко месоНарязвате месото на малки късчета, заливате го с 6 ч.ч. студена вода и варите на тих огън. Задушавате ситно нарязания лук в маслото и 2-3 с.л....
Селска чорба по северняшкиСелска чорба по северняшки
2
Добавя се към чорбата и се оставя да поври още 10 мин....
Селска чорба от празСелска чорба от праз
Размиваме брашното в зелевия сок и го прибавяме към чорбата с разбъркване....
Селска чорба от пилеСелска чорба от пиле
Застройте чорбата с яйцата и киселото мляко. Поднесете със ситно нарязан магданоз....
Селска чорба от свински крачетаСелска чорба от свински крачета
Селската чорба от свински крачета е готова....
Селска чорба с пилешки шийки и застройкаСелска чорба с пилешки шийки и застройка
Сваряваме шийките. Прецеждаме бульона. Нарязваме на дребно зеленчуците и ги прибавяме в бульона. Оставяме да ври. Когато всичко е готово сварено...
Селска боб чорба с пръжкиСелска боб чорба с пръжки
1
Поднасяме селската боб чорба с пръжки топла с комат селски хляб, люта чушка и добро настроение....
Селска чорбаСелска чорба
Нарежете месото на малки късчета, залейте го с 6 ч.ч. студена вода и варете на тих огън. Задушете ситно нарязания лук в маслото и 2-3 лъжици бульон...
Селска рибена чорбаСелска рибена чорба
Котлонът се изключва и рибената чорба се оставя върху котлона, като тенджерата се захлупва с капака. Селската рибена чорба е готова....
Селска зелева чорбаСелска зелева чорба
Зелевата чорба може да се овкуси с чубрица, дафинов лист скилидки чесън. Селската зелева чорба е идеална за разтоварване в зимните дни....
Селска пролетна чорбаСелска пролетна чорба
Киселеца, марулята, калофера и целината се режат на ситно. Задушават се в мазнината. Като поизсъхнат, им се сипва 1.5 л топла вода. Посолявате...
Селска лучена чорбаСелска лучена чорба
Поръсвате чорбата с черен пипер и ситно нарязан магданоз....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
52
44
31
23
10
Дай твоята оценка: