Gotvach.bg»Избрани Колекции»Скалопини от Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Скалопини от Свинско Месо

Скалопини от Свинско Месо

Открий всички 12 авторски предложения относно скалопини от свинско месо в Gotvach.bg.
Скалопини от свинско месо с бяло виноСкалопини от свинско месо с бяло виноИзвадете месцето на стайна температура 30 минути преди да започнете да го готвите. Натъркайте със черен пипер и оваляйте в брашно заедно с гъбите...
Пилешки скалопини с гъбиПилешки скалопини с гъби
Пилешките скалопини с гъби са готови....
Телешки скалопини с лимонов сосТелешки скалопини с лимонов сос
1
Телешките скалопини с лимонов сос са готови....
Миди скалопини с пресен босилекМиди скалопини с пресен босилек
Нарежете цикорията и я задушете в половината масло и малко сол и пипер. Разтопете оставащото олио, добавете чесъна и босилека и задушете за няколко...
Телешки скалопини в сметанов сосТелешки скалопини в сметанов сос
Телешките скалопини в сметанов сос са готови....
Телешки скалопини в гъбен сосТелешки скалопини в гъбен сос
Поръсете телешки скалопини в гъбен сос с едра люспеста сол и скълцан пресен магданоз. Добър апетит!...
Пуешки скалопини с манатарки и сметанаПуешки скалопини с манатарки и сметана
Сервирайте пуешките скалопини веднага, поляти със соса и чаша бяло вино. Пуешките скалопини с манатарки и сметана са готови....
Класически телешки скалопини в гъбен сосКласически телешки скалопини в гъбен сос
Загряваме зехтина и изпържваме телешките скалопини за 4-5 минути от всяка страна. Изваждаме ги и ги покриваме с фолио да се задушат....
Пуешки скалопини с гъби и козе млякоПуешки скалопини с гъби и козе мляко
Скалопините се сервират върху канапе от гъбите със зеленчуци и козе цедено мляко. Да ви е вкусно с пуешките скалопини с гъби и козе мляко....
Скалопини с бекон и пюре от сладки картофиСкалопини с бекон и пюре от сладки картофи
Скалопините с бекон и пюре от сладки картофи са готови....
Телешки скалопини в гъбен сос с бяло виноТелешки скалопини в гъбен сос с бяло вино
За това класическо ястие от особено значение е качеството на месото. То трябва да е от млади животни, незамразявано, с розов цвят. Парчето телешки...
Лимонови СкалопиниЛимонови Скалопини
Свинското каре е добре да бъде полузамразено твърдо месо....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: