Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашна Наденица от Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нареждате последователно месото (оформено като пържоли или на кубчета по ваш вкус), дебелата наденица, гъбите, червения пипер и тънката наденица....

Сиренето и кашкавалът се разделят на по пет части и започваме да пълним гювечетата като слагаме ред картофи ред наденичка....

1

Тънките свински черва се почистват и се пълнят с местната плънка и хладка вода. Завързват се здраво през 10-15 см всяка наденица....

Първите 10 дена е добре да разточвате домашната дивечова наденица всеки ден....

В тиган наливаме олио и слагаме да се изпържат нарязаните лук, бекон и наденица. Когато се запържат, ръсваме червен пипер на вкус....

1

Важно: Характерно при изпичането на домашната телешка наденица е месото да придобие сив оттенък....

Вземаме в средна тава и нарязваме наденицата на кръгчета и слагаме там запържения лук и лютеницата и разбъркваме и слагаме малко олио отгоре....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: