Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладка Питка за Кръщене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладка Питка за Кръщене

Сладка Питка за Кръщене

Открий всички 12 авторски предложения за сладка питка за кръщене в Gotvach.bg.
Питка за Кръщене с кръстчеПитка за Кръщене с кръстчеПечете питката за кръщене в загрята фурна на 160 градуса за около 45 минути....
Питка за кръщене с букви от фонданПитка за кръщене с букви от фондан
След като питката за кръщене изстине, направете буквите с помощта на силиконов молд и захарно тесто - фондан....
Питка за кръщенеПитка за кръщене
Затопляме леко водичката. Към нея добавяме мая, захар и сол. 100 г. Брашно пресяваме и объркваме с ленено семе. Забъркваме всичко да шупне. След...
Сладка питкаСладка питка
5
Размийте маята в половината леко топло прясно млякото заедно с малко от захарта. Пресейте брашното в голяма тава, направете кладенче и сипете маята...
Питка за кръщене ВалентинаПитка за кръщене Валентина
Питка за кръщене Валентина - почерпете всички близки и гости за здраве!...
Постна сладка питкаПостна сладка питка
Още топла намажете постната сладка питка със смесените заедно от захар, вода и олио....
Василевденска сладка питкаВасилевденска сладка питка
Смесваме натрошената мая с малко топло мляко и няколко супени лъжици брашно. След като шупне, месим умерено меко тесто от млякото, брашното, захарта...
Питка с мед за кръщенеПитка с мед за кръщене
Питката с мед за кръщене е готова....
Питка с рози за кръщенеПитка с рози за кръщене
1
Връщаме питката, за да се доизпече....
Сладка питка с лимонадаСладка питка с лимонада
* Всяка една печка има различни функции, затова и не съветвам да използвате моите заръки за печенето на сладка питка с лимонада, а сами да си...
Моята вкусна сладка питкаМоята вкусна сладка питка
Моята вкусна сладка питка се пече на 180 градуса за около 45 минути. Приятно готвене!...
Сладка питка без яйцаСладка питка без яйца
3
Намажете сладката питка с разбитата сметана и сложете да се пече в предварително загрята силна фурна....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 7
51
41
34
21
10
Дай твоята оценка: