Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Солен Тарт

Солен Тарт

Открий всички 36 подбрани съвети за солен тарт в Gotvach.bg.
Солен тарт КапрезеСолен тарт КапрезеПоръсете соления тарт с пресен босилек и полейте със струйка зехтин. Този солен тарт Капрезе е чудесна лека вечеря, а защо не и предястие?...
Тесто за солен тартТесто за солен тарт
Тестото за солен тарт е готово....
Солен тарт с бутер тестоСолен тарт с бутер тесто
Разлиствам бутер тестото. Правим формата му спрямо тази на тавичката. Изрязваме. В купичка разбиваме яйцата и към тях добавяме сметаната....
Солен тарт с рикота и броколиСолен тарт с рикота и броколи
Броколите накъсваме на розички и сваряваме до готовност в подсолена вода. Бутер тестото оставяме да се охлади и разточваме на кръг. В тавата...
Солен тарт с праз и синьо сиренеСолен тарт с праз и синьо сирене
За да бъде по-фин вашият солен тарт, може да пасирате и да се получи гладко кремче....
Прасковен тартПрасковен тарт
За да приготвите този десерт с праскови, трябва да смесете брашното, 2 с.л. захар, сол и ванилена захар. Добавете нарязаното на кубчета масло и...
Плодов тартПлодов тарт
2
Пресейте брашното в подходящ съд. Надребнете маслото и го стрийте с брашното с пръсти, за да се получат трохички. Сложете захарта и ванилията....
Карамелен тартКарамелен тарт
Пригответе основата за тарт, като натрошите на ситен пясък бисквитите, слагайки ги в чиста торбичка и минавайки отгоре с точилка. Сипете в купа...
Ябълков тартЯбълков тарт
За тестото; Изсипете брашното върху сладкарската дъска. След като нарежете маслото на малки парченца, го добавете към брашното. Бързо обработете...
Малинов тартМалинов тарт
Приготвяне на тестото: 1. Фурната се нагрява на 180°C. Подготвя се форма за тарт с диаметър 27 см с подвижно дъно. (ако нямате такава, използвайте...
Тарт МазурекТарт Мазурек
Фурна - 180 градуса. Форма за тарт с подвижно дъно, ребрована с диаметър 20 см. Може да се ползва и правоъгълен тарт, но също с подвижно дъно....
Шоколадов тартШоколадов тарт
За тази вкусна шоколадова торта натрошаваме бисквитките в чопър или на ръка, да станат като брашно. Изсипваме върху тях разтопеното масло, хубаво...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: