Gotvach.bg»Избрани Колекции»Солен Сафрид
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маринован Солен СафридСамият сафрид трябва да стой в солена саламура е 24 часа.
Когато престои 24 часа, премахваме, отцеждаме добре и слагаме в оцет за 6 часа....
Сафрид с червени домати
Измиваме и изчистваме сафрида. След това го нареждаме в плитка тенджера. Отгоре слагаме предварителна обелените и нарязани домати....
Сафрид на скараВсеки сафрид потапяйте в маринатата за кратко преди да метнете на скарата.
Изпечете сафрида от двете страни....
3
Пържен сафрид с картофена салата
Изпържва се сафридът от двете страни.
Сервира се порция пържени сафрид с картофена салата и резен лимон....
Маринован сафрид с препържено олио
Рибата се почиства и се осолява с морска сол. Оставя се едно денонощие в хладилник. Почиства се от солта и се нарежда плътно в буркани.
Залива...
Сафрид с домати и босилек
Рибата се почиства и се нарежда в тава. Поръсва се със сол и черен пипер и се покрива с нарязания на колелца лук.
Залива се с олиото и се нареждат...
Супа от сафрид с чесън
Рибата се почиства и се измива. Залива се с вода и се сварява на тих огън.
Изважда се, почиства се от костите, наряза се на дребни парченца и...
Маринован черноморски сафрид с подправки
Избира се пресен черноморски сафрид, който внимателно се почиства от главите и вътрешностите....
Пържен сафрид с царевично брашноЗагрява се олио на умерен огън, пържим сафрида от двете страни и изваждаме върху салфетка да попие мазнината....
2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: