Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сафрид на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сафрид на Скара

Сафрид на Скара

Прегледай всички 12 авторски предложения относно сафрид на скара в Gotvach.bg.
Пресен сафрид на скара с доматен сосПресен сафрид на скара с доматен сосПрехвърлям изпеченият сафрид в соса и го оставям за още 5 минути....
Сафрид на скараСафрид на скара
3
Всеки сафрид потапяйте в маринатата за кратко преди да метнете на скарата. Изпечете сафрида от двете страни....
Кюфтета от сафрид на скараКюфтета от сафрид на скара
Печете кюфтетата от двете страни на силно загрята и омазнена скара....
Шишчета на скара с кайма и беконШишчета на скара с кайма и бекон
Шишчетата на скара с кайма и бекон са готови....
Задушена скара с гъбиЗадушена скара с гъби
Месото се нарязва на парчета и се изпича на скара. Маслото се загрява и в него се задушават нарязаният праз и пасираните домати....
Мешана скара в микровълноваМешана скара в микровълнова
Наденичките се поставят на скарата и се държат 5 мин при 600 Вт....
Пържен сафридПържен сафрид
2
Ако рецептата ти харесва, опитай и този сафрид на фурна, нашия сафрид на скара или този маринован сафрид....
Пъстърва на скара с маринатаПъстърва на скара с марината
1
Пъстървата на скара с марината е готова....
Ципура на скара с билкиЦипура на скара с билки
Поднасяме ципура на скара с билки с гарнитура от картофи или пожелание според вкуса....
Пържоли на скара с маринатаПържоли на скара с марината
Смесете бялото вино, олиото, сос Уорчестър, лимоновия сок заедно с подправките. В съд с широко дъно наредете пържолите, оваляйте ги в маринатата...
Хариб на скара с гарнитураХариб на скара с гарнитура
Загряваме си скарата. Намазваме си всяка от рибите със зехтин и слагаме на горещата скара да се пече. Печем рибите от двете страни....
Марината за скара с розмаринМарината за скара с розмарин
магданозът, малко розмарин и черен пипер се смесват много добре и с получената марината се намазва всяко парче месо, което е приготвено за печене на скара...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
42
33
20
10
Дай твоята оценка: