Gotvach.bg»Избрани Колекции»Морунаж на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Готовата риба по желание поднасяме с млечен чеснов сос и салата според сезона....

Най-важното условие, което трябва да спасите, е да си набавите прясна риба. Тя се почиства от вътрешностите, главата, люспите и перките....

Изпичате рибата на скара и я сервирате, поръсена със ситно нарязан магданоз и резенчета лимон....

Загряваме скарата и изпичаме рибата от двете страни.
В чиния поставяме от филетата треска и отгоре поръсваме с нарязания на дребно магданоз....

Загрейте скарата.
Шишчетата се пекат по 5 минути на всяка страна. Поднасят се със салата според сезона....

Завиваме добре рибата и поставяме на предварително загрята скара. Печем от двете страни до готовност....

1

Намажете с мазнина скарата и я загрейте, след което сложете рибата да се пече първо от към кожата за 15 минути, след това обърнете и печете още 10...
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 5
52
40
31
22
10
Дай твоята оценка: