Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ябълков Тарт
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков тартПечете ябълковия пай на 170°C за около 35-40 минути.
След готвене оставете ябълковия тарт да се охлади напълно преди сервиране....
Лесен ябълков тарт
Ябълките се обелват, режат се на резенчета и се слагат в тенджера, добавя се захарта, орехите и канелата и се задушават.
Ябълките трябва да омекнат...
Ябълков тарт с канела
Рендосаните ябълки се смесват със захарта и канелата и се сваряват за около 10 минути и се оставя да изстине....
Ябълков тарт с крема сирене
Заглажда се и отново се поставя в хладилник докато се обработи топингът от ябълки.
В купа се разбърква захарта и канелата....
Ябълков тарт със заквасена сметана
Брашното пресяваме заедно с бакпулвера.
В купа смесваме сметаната, мекото масло и добавяме брашното. Омесваме добре всички продукти.
Взимаме...
Ябълков бутер тарт
Печем ябълковия сладкиш на 200 градуса за около половин час.
Сладкишът ябълков бутер тарт може да се сервира с топка сладолед....
Ванилово-ябълков тарт с кафяво масло
Форма за тарт с диаметър 22 см с подвижно дъно, със или без нагънати ръбове.
Този тарт без украси се пече при доста висока температура и може да...
Ябълков тарт с кори за баница
Кравето масло се разтопява и се смесва с олиото.
Ябълките се обелват и нарязват на дребно. Смесват се с фурмите и канелата.
Взема се лист от...
Ябълков тарт със стафиди и карамел
В купа нарязаните на кубчета ябълки обърквате с 2-3 с.л. захар и канелата....
Ябълков тарт с лук и Грюер
Добавете нарязаната ябълка и задушете за още 2-3 минути. Охладете.
Разточете тестото и го сложете във форма за пай с диаметър 20 см....
Рейтинг
3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: