Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков Тарт

Ябълков Тарт

Прегледай всички 24 избрани предложения относно ябълков тарт в Gotvach.bg.
Ябълков тартЯбълков тартПечете ябълковия пай на 170°C за около 35-40 минути. След готвене оставете ябълковия тарт да се охлади напълно преди сервиране....
Лесен ябълков тартЛесен ябълков тарт
Ябълките се обелват, режат се на резенчета и се слагат в тенджера, добавя се захарта, орехите и канелата и се задушават. Ябълките трябва да омекнат...
Френски ябълков тартФренски ябълков тарт
2
Слагат се ябълки, колкото да запълнят изцяло повърхността на кората....
Ябълков тарт с канелаЯбълков тарт с канела
Рендосаните ябълки се смесват със захарта и канелата и се сваряват за около 10 минути и се оставя да изстине....
Френски ябълков тарт с франжипанФренски ябълков тарт с франжипан
Насладете се на този изящен френски ябълков тарт с франжипан!...
Ябълков тарт с крема сиренеЯбълков тарт с крема сирене
Заглажда се и отново се поставя в хладилник докато се обработи топингът от ябълки. В купа се разбърква захарта и канелата....
Ябълков тарт със заквасена сметанаЯбълков тарт със заквасена сметана
Брашното пресяваме заедно с бакпулвера. В купа смесваме сметаната, мекото масло и добавяме брашното. Омесваме добре всички продукти. Взимаме...
Ябълков бутер тартЯбълков бутер тарт
Печем ябълковия сладкиш на 200 градуса за около половин час. Сладкишът ябълков бутер тарт може да се сервира с топка сладолед....
Ванилово-ябълков тарт с кафяво маслоВанилово-ябълков тарт с кафяво масло
Форма за тарт с диаметър 22 см с подвижно дъно, със или без нагънати ръбове. Този тарт без украси се пече при доста висока температура и може да...
Ябълков тарт с кори за баницаЯбълков тарт с кори за баница
Кравето масло се разтопява и се смесва с олиото. Ябълките се обелват и нарязват на дребно. Смесват се с фурмите и канелата. Взема се лист от...
Ябълков тарт със стафиди и карамелЯбълков тарт със стафиди и карамел
В купа нарязаните на кубчета ябълки обърквате с 2-3 с.л. захар и канелата....
Ябълков тарт с лук и ГрюерЯбълков тарт с лук и Грюер
Добавете нарязаната ябълка и задушете за още 2-3 минути. Охладете. Разточете тестото и го сложете във форма за пай с диаметър 20 см....

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: