Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков Тарт

Ябълков Тарт

Прегледай всички 24 избрани предложения относно ябълков тарт в Gotvach.bg.
Ябълков тарт с бутертесто и орехиЯбълков тарт с бутертесто и орехиВ леко намаслена тавичка слагаме листа бутертесто. Нарязваме ябълките на шайби и ги нареждаме върху тестото. Разбиваме яйцата, прибавяме прясното...
Френски ябълков сладкиш Тарт Татен (Tarte Tatin)Френски ябълков сладкиш Тарт Татен (Tarte Tatin)
6
В купа пресяваме брашното и режем на кубчета студеното масло. Добавяме солта, ванилената захар и захарта. С помощта на вилица или със студени...
Прасковен тартПрасковен тарт
За да приготвите този десерт с праскови, трябва да смесете брашното, 2 с.л. захар, сол и ванилена захар. Добавете нарязаното на кубчета масло и...
Плодов тартПлодов тарт
2
Пресейте брашното в подходящ съд. Надребнете маслото и го стрийте с брашното с пръсти, за да се получат трохички. Сложете захарта и ванилията....
Шоколадов тартШоколадов тарт
За тази вкусна шоколадова торта натрошаваме бисквитките в чопър или на ръка, да станат като брашно. Изсипваме върху тях разтопеното масло, хубаво...
Лимонов тартЛимонов тарт
Брашното, пудрата захар и студеното масло се разбиват в блендер до получаването на трохи. Прибавя се жълтъкът и се разбива повторно. Тестото се...
Спаначен тартСпаначен тарт
Направете смес за баница със сирене, като разбъркате сиренето, 1 яйце, киселото мляко, бакпулвера до еднородна смес. Бланширайте спанака за около...
Провансалски тартПровансалски тарт
Загрейте фурната на 190 градуса. Пригответе тестото, като смесите продуктите и замесите. Разточете на тънка кора и сложете в плитка форма. Сипете...
Тарт ФламбеТарт Фламбе
Замесете гладко тесто от пресятото брашно заедно със солта, олиото, водата. Разточете го на тънък блат и го сложете в тава, постлана с хартия за печене...
Малинов тартМалинов тарт
Приготвяне на тестото: 1. Фурната се нагрява на 180°C. Подготвя се форма за тарт с диаметър 27 см с подвижно дъно. (ако нямате такава, използвайте...
Орехов тартОрехов тарт
Пресейте брашното със щипка сол, едната лъжичка от бакпулвера и пудрата захар в купа и към тях нарежете на парченца студеното масло. Втривайте с пръсти...
Карамелен тартКарамелен тарт
Пригответе основата за тарт, като натрошите на ситен пясък бисквитите, слагайки ги в чиста торбичка и минавайки отгоре с точилка. Сипете в купа...

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: