Gotvach.bg»Избрани Колекции»Специалитет с Пилешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Специалитет с Пилешко и ЗеленчуциПочистваме и нарязваме на ситно лука, а пипера - на лентички.
В дълбок тиган с олио задушаваме лука и когато си измени цвета, прибавяме чушката...
Специалитет с Пилешко и Гъби
Пилешките пържолки /предварително начукани и мариновани в малко соев сос/ се овкусяват със сол и чер пипер, натъркват се със скилидка чесън. В края...
Пияно пилешко месо
Бутчетата се сваряват и обезкостяват. Режат се на средно големи парчета.
Запържват се в дълбока тенджера. Когато се зачервят се добавя бирата...
Пилешко месо в буркани
Така консервирано, пилешкото месо в буркани е перфектно както за директна консумация след отваряне на буркана, така и за ястия с пилешко, примерно...
Рагу от пилешко месо
Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в маслото и малко гореща вода на слаб огън.
Прибавят се на дребно нарязаните и предварително...
Бутербанички с пилешко месо
Обезкостеното и сварено в подсолена вода пилешко месо се нарязва на хапки, които се задушават заедно с нарязаната на тънки ивици шунка, наситнения...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: