Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Арабски Специалитет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържен Арабски Специалитет

Пържен Арабски Специалитет

Разгледай всички 12 избрани предложения относно пържен арабски специалитет в Gotvach.bg.
Пържен Арабски СпециалитетПържен Арабски СпециалитетПърженият Арабски Специалитет е готов....
Арабски Специалитет - Марокански БисквитиАрабски Специалитет - Марокански Бисквити
Арабският Специалитет - Марокански Бисквити е готов....
Арабски пилафАрабски пилаф
2
Нарязваме лука на ситно и задушаваме в олиото. Добавяме ориза и доливаме с вода. След като заври водата, добавяме подправките и стафидите....
Арабски щруделАрабски щрудел
2
Ябълките се измиват, обелват и настъргват. Смесват се в купа с 200 грама от захарта и канелата. Разбъркват се добре и след това се отварят корите....
Арабски топчетаАрабски топчета
Първо се намачква жълтъкът. След това се добавят маслото, пудрата захар и ванилията, и се разбъркват с миксер. Брашното се добавя постепенно,...
Арабски сандвичАрабски сандвич
5
Лукът и чушката се почистват и измиват, нарязват се на тънки ивици и се запържват за няколко минути с две лъжици зехтин със сол и пипер на вкус....
Арабски сладоледАрабски сладолед
Ядките се запичат в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 10 минути или докато станат златисти. Изваждат се и се оставят да изстинат...
Арабски кебапАрабски кебап
Нарежете месото на парчета по 2.5 см и го смесете с всички съставки без ментата. Разбъркайте, покрийте съда с фолио и оставете да се маринова за през...
Арабски хлябАрабски хляб
3
По време на печенето не ги дупчете с вилица, а готовите арабски питки може да съхранявате в съд или купа с капак. Арабският хляб е готов....
Арабски хлебчетаАрабски хлебчета
Разтваряме маята и захарта в леко затоплената вода. Слагаме малко брашно, за да се получи рядка кашичка и оставяме на топло за 8-10 минути. Дирекно...
Арабски кюфтетаАрабски кюфтета
Сервирайте тези арабски агнешки кюфтета с хариса и като предястие и се насладете!...
Арабски кексАрабски кекс
24
Яйцето и захарта се разбиват докато побелеят. Добават се олиото, брашното, киселото мляко с добавената в него сода. Разбива се до получаване на хомогенна...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: