Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Арабски Специалитет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арабски хлябПо време на печенето не ги дупчете с вилица, а готовите арабски питки може да съхранявате в съд или купа с капак.
Арабският хляб е готов....
3
Арабски питки
Маята се разтваря в топлата вода и се прибавя захарта. Оставя се да шупне маята около 5 - 10 минути. Брашното се пресява на етапи и се омесва еластично...
Арабски кебап
Нарежете месото на парчета по 2.5 см и го смесете с всички съставки без ментата. Разбъркайте, покрийте съда с фолио и оставете да се маринова за през...
Арабски щруделЯбълките се измиват, обелват и настъргват. Смесват се в купа с 200 грама от захарта и канелата. Разбъркват се добре и след това се отварят корите....
2
Арабски топчета
Първо се намачква жълтъкът. След това се добавят маслото, пудрата захар и ванилията, и се разбъркват с миксер.
Брашното се добавя постепенно,...
Арабски пилафНарязваме лука на ситно и задушаваме в олиото.
Добавяме ориза и доливаме с вода.
След като заври водата, добавяме подправките и стафидите....
2
Арабски сладолед
Ядките се запичат в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 10 минути или докато станат златисти. Изваждат се и се оставят да изстинат...
Арабски сандвичЛукът и чушката се почистват и измиват, нарязват се на тънки ивици и се запържват за няколко минути с две лъжици зехтин със сол и пипер на вкус....
5
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: