Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Арабски Специалитет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

3

Разтваряме маята и захарта в леко затоплената вода. Слагаме малко брашно, за да се получи рядка кашичка и оставяме на топло за 8-10 минути.
Дирекно...

24

2

2

Първо се намачква жълтъкът. След това се добавят маслото, пудрата захар и ванилията, и се разбъркват с миксер.
Брашното се добавя постепенно,...

Нарежете месото на парчета по 2.5 см и го смесете с всички съставки без ментата. Разбъркайте, покрийте съда с фолио и оставете да се маринова за през...

Ядките се запичат в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 10 минути или докато станат златисти. Изваждат се и се оставят да изстинат...

5
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: