Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Специалитети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински кюфтетаПоднесете свинските кюфтета със зелева салата, зелена салата, картофена салата или пържени картофи със сирене....
Свински суджучета
След като сместа престои за 1 нощ на хладно място, напълнете с нея тънки свински черва и прегъвайте през 10 см, за да отделите отделните суджучета...
Свински ролади
Смелете месото и го объркайте с предварително накиснатия във вода или мляко и отцеден хубаво хляб.
Объркайте каймата с яйцата, сол, черен пипер...
Свински кебап
Измийте месото, подсушете го, нарежете го на късчета и го сложете да се изпържи с нарязания на тънки полумесеци лук. Поръсете със сол, черен пипер...
Свински суджукВ машинка за месо смесете месото и сланината три пъти. Получената смес овкусете и добре размесете с подправките.
Напълнете червата и ги прегъвайте...
2
Свински опашки
Залейте свинските опашки с подсолена вода и кипнете за 15 минути. Излейте водата, почистете опашките добре и ги прехвърлете в чист съд....
Свински плетеници
Филето се измива и се подсушава. Разцепва се на две, за да се получи плоскост, която се разделя на 3 ленти по дължина. От долната страна се оставя...
Свински пръжкиПолучените по този начин свински пръжки са изключително крехки и със невероятен аромат....
1
Свински шишчета
Нарежете зеленчуците с размер малко по-малък от големината на свинските късове, защото ако са по-големи, ще изгорят при печенето, а месото ще остане...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: