Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Специалитети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Специалитети

Свински Специалитети

Прегледай всички 249 избрани предложения за свински специалитети в Gotvach.bg.
Свински ребраСвински ребраСмесете виното, черния пипер, скълцания карамфил, майораната, скълцания дафинов лист и канелата. Оставете ребрата накиснати в тази смес за 1 час,...
Свински гулашСвински гулаш
Свинският гулаш се поднася с гарнитура по избор....
Свински джоланСвински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон....
Свински суджукСвински суджук
2
В машинка за месо смесете месото и сланината три пъти. Получената смес овкусете и добре размесете с подправките. Напълнете червата и ги прегъвайте...
Свински суджучетаСвински суджучета
След като сместа престои за 1 нощ на хладно място, напълнете с нея тънки свински черва и прегъвайте през 10 см, за да отделите отделните суджучета...
Свински опашкиСвински опашки
Залейте свинските опашки с подсолена вода и кипнете за 15 минути. Излейте водата, почистете опашките добре и ги прехвърлете в чист съд....
Свински пръжкиСвински пръжки
2
Получените по този начин свински пръжки са изключително крехки и със невероятен аромат....
Свински медальониСвински медальони
Да ви е вкусно с тези свински медальони....
Свински кюфтетаСвински кюфтета
1
Поднесете свинските кюфтета със зелева салата, зелена салата, картофена салата или пържени картофи със сирене....
Свински плетенициСвински плетеници
Филето се измива и се подсушава. Разцепва се на две, за да се получи плоскост, която се разделя на 3 ленти по дължина. От долната страна се оставя...
Свински жулиенСвински жулиен
2
Подправете със сол и черен пипер на вкус и залейте със соса свинските жулиени....
Свински шишчетаСвински шишчета
Нарежете зеленчуците с размер малко по-малък от големината на свинските късове, защото ако са по-големи, ще изгорят при печенето, а месото ще остане...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: