Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Специалитети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински пръжкиПолучените по този начин свински пръжки са изключително крехки и със невероятен аромат....
2
Свински опашки
Залейте свинските опашки с подсолена вода и кипнете за 15 минути. Излейте водата, почистете опашките добре и ги прехвърлете в чист съд....
Свински шишчета
Нарежете зеленчуците с размер малко по-малък от големината на свинските късове, защото ако са по-големи, ще изгорят при печенето, а месото ще остане...
Свински карета
Загрейте скарата, намажете я леко с тампон, напоен с мазнина или с половин глава лук и изпечете свинските карета равномерно от двете страни....
Свински пастетНарежете на дребни парчета дроба и свинското месо, сложете ги да се сварят, отцедете ги и ги смелете.
Смесете свинското с нарязания лук, твърдо...
3
Свински гювечетаМесото се запържва. Добавя се лука. Задушава се и се добавят нарязаните на малки кубчета картофи. Подправя се и се добавя пюрето.
Задушава се...
2
Свински ребраСмесете виното, черния пипер, скълцания карамфил, майораната, скълцания дафинов лист и канелата. Оставете ребрата накиснати в тази смес за 1 час,...
3
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: