Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Специалитети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

След като сместа престои за 1 нощ на хладно място, напълнете с нея тънки свински черва и прегъвайте през 10 см, за да отделите отделните суджучета...

Залейте свинските опашки с подсолена вода и кипнете за 15 минути. Излейте водата, почистете опашките добре и ги прехвърлете в чист съд....

2

1

Филето се измива и се подсушава. Разцепва се на две, за да се получи плоскост, която се разделя на 3 ленти по дължина. От долната страна се оставя...

Нарежете зеленчуците с размер малко по-малък от големината на свинските късове, защото ако са по-големи, ще изгорят при печенето, а месото ще остане...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: