Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вид Ястие Френски Специалитет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вид Ястие Френски Специалитет

Вид Ястие Френски Специалитет

Прегледай всички 23 авторски предложения за вид ястие френски специалитет в Gotvach.bg.
Френски предястияФренски предястияЕдно от най-вкусните френски предястия е сладко-пикантният камамбер....
Специалитет на готвачаСпециалитет на готвача
1
Специалитетът на готвача е готов....
Специалитет по китайскиСпециалитет по китайски
Махнете от котлона и поръсете ястието с нарязан на ситно зелен лук....
Специалитет на скараСпециалитет на скара
2
Начукваме леко филетата и ги подправяме с марината приготвена от сол, черен пипер, лимонов сок, соев сос и бирата. Оставяме ги да престоят 30 мин....
Турски специалитет с патладжанТурски специалитет с патладжан
5
Поднесете турския специалитет с патладжан с още малко скълцан магданоз....
Говежди специалитет в маринаГовежди специалитет в марина
Измиваме добре месото и го слагаме в дълбок съд. Натриваме го добре с червен пипер, сол и подправките за марината от двете страни. Отгоре добавяме...
Специалитет с говежди пържолиСпециалитет с говежди пържоли
Малко преди ястието да е готово, сгъстяваме соса с брашното и малко вода и поръсваме със ситно нарязан магданоз....
Агнешки специалитет в гювечетаАгнешки специалитет в гювечета
Нарязваме месото на парчето и ги задушаваме с 2/3 от маслото. Нарязваме зеленчуците и ги задушаваме с останалото масло в друг тиган, като към тях...
Специалитет с агнешки ребърцаСпециалитет с агнешки ребърца
Месото се натрупва с олио, черен пипер и ситно нарязана мащерка. Маринова се няколко часа и преди да се изпече, се посолява. В дълбока тава се...
Френски специалитети, които трябва да опитате в ПарижФренски специалитети, които трябва да опитате в Париж
Френските кулинарни традиции се зараждат преди много години именно в Париж....
Специалитет с кайма и гъбиСпециалитет с кайма и гъби
Специалитетът с кайма и гъби е много вкусен....
Специалитет с кайма на фурнаСпециалитет с кайма на фурна
30
Разрежете ястието с нож на квадратни парчета или направете прорези с вилица до дъното....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 10
53
41
33
23
10
Дай твоята оценка: