Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вид Ястие Френски Специалитет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

5

Измиваме добре месото и го слагаме в дълбок съд. Натриваме го добре с червен пипер, сол и подправките за марината от двете страни. Отгоре добавяме...

Малко преди ястието да е готово, сгъстяваме соса с брашното и малко вода и поръсваме със ситно нарязан магданоз....

Нарязваме месото на парчето и ги задушаваме с 2/3 от маслото. Нарязваме зеленчуците и ги задушаваме с останалото масло в друг тиган, като към тях...

Месото се натрупва с олио, черен пипер и ситно нарязана мащерка. Маринова се няколко часа и преди да се изпече, се посолява.
В дълбока тава се...

Френските кулинарни традиции се зараждат преди много години именно в Париж....

30
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
53
41
33
23
10
Дай твоята оценка: