Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вид Ястие Френски Специалитет

Вид Ястие Френски Специалитет

Прегледай всички 23 авторски предложения за вид ястие френски специалитет в Gotvach.bg.
Френски кремФренски кремВ съд поставяме нишестето с половината захар и го разбъркваме много добре . Разбиваме яйцата добре и ги прибавяме към нишестето, като разбъркваме...
Френски сладкишФренски сладкиш
Прясното мляко се сварява заедно с 1 к.ч. от захарта и солта. Прибавя се полусвареният ориз. Оставя се да изстине, след което се прибавят разбитите...
Френски ФранзелиФренски Франзели
1
Маята и захарта се разтварят в 300 мл топла вода. Сместа се оставя на топло да втаса. След като започне да образува пяна, се добавя счуканата таблетка...
Френски тартифлетФренски тартифлет
Фурна - 180 градуса; Правоъгълна форма 30/20 см Картофите се измиват и поставят необелени в тенджера с стрък пресен розмарин. Оставят се на котлона...
Френски еклерФренски еклер
3
Може да се замени с олио, но това вече няма да е френски еклер, а печени тестени топки пълнени с крем и се загубва хрупкава текстура на тестото, също...
Френски сосФренски сос
Разбъркайте майонезата с черния пипер, доматеното пюре, сол на вкус, лимоновия сок, бялото вино и горчицата. Френският сос е подходящ за гарниране...
Френски целувкиФренски целувки
Белтъците се разбиват със солта на сняг. Постепенно при непрекъснато бъркане прибавяме и захарта, така че да получим гъста смес. Бланшираните...
Френски сладоледФренски сладолед
1
Предварително добре охладената сладкарска сметана разбийте много добре. Отделно разбийте жълтъците с 2 с.л. захар до гладък крем. В друга купа...
Френски сандвичиФренски сандвичи
2
Оставете маслото да омекне и го разбийте с пасирания или скълцан чесън и босилек. Нарежете франзелата на филийки и ги намажете с ароматното масло....
Френски дресингФренски дресинг
Смесете всички съставки в шейкър и разбийте до получаване на гладка смес. Опитайте и добавете още подправки, ако желаете. Съхранявайте в буркан...
Френски поничкиФренски понички
2
Кипнете водата с маслото, солта и захарта. Щом кипне, добавете брашното наведнъж и и разбивайте сместа интензивно. Продължете да разбивате още 1 минута...
Френски пралиниФренски пралини
3
Начупете бадемите и ги сложете на леко намазнена хартия за печене. Изсипете захарта и водата в много малка тенджерка и загрейте внимателно докато...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 10
53
41
33
23
10
Дай твоята оценка: