Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Специалитет с Пилешко и ГъбиПилешките пържолки /предварително начукани и мариновани в малко соев сос/ се овкусяват със сол и чер пипер, натъркват се със скилидка чесън. В края...
Месен специалитет с разни зеленчуциНарежете свинското месо на едри парчета, бутчетата оставете цели. Ако ползвате пилешко филе пеперуда, го разделете на две.
Сложете пилешкото месо...
1
Пилешки специалитет в бутер тестоВ маслото запържваме ситно нарязания от бялата част праз, докато омекне и го изваждаме. Последователно в същото масло запържваме нарязания бекон на...
2
Специалитет с кайма на фурнаНамажете дъното на малка тава с мазнина и разстелете на тънък слой лютеница. Върху нея разпределете каймата, омесена предварително с накиснатия и...
30
Френски ФранзелиМаята и захарта се разтварят в 300 мл топла вода. Сместа се оставя на топло да втаса. След като започне да образува пяна, се добавя счуканата таблетка...
1
Френски еклерМоже да се замени с олио, но това вече няма да е френски еклер, а печени тестени топки пълнени с крем и се загубва хрупкава текстура на тестото, също...
3
Френски тартифлет
Фурна - 180 градуса; Правоъгълна форма 30/20 см
Картофите се измиват и поставят необелени в тенджера с стрък пресен розмарин. Оставят се на котлона...
Френски омлетЗа приготвянето на френски омлет първото, което правим, е да счупим яйцата в купичка и след това разбиваме много добре....
1
Френски сладкиш
Прясното мляко се сварява заедно с 1 к.ч. от захарта и солта. Прибавя се полусвареният ориз. Оставя се да изстине, след което се прибавят разбитите...
Френски козунак
Маята се разтваря в половината мляко и се оставя да втаса. Яйцата се разбиват със захарта, маслото, солта и останалото мляко на топло.
Добавя...
Френски кроасани300 грама брашно, маята, солта и захарта се смесват и се разбъркват добре
В друга купа смесете водата заедно със сухото мляко и бъркайте, докато...
1
Френски сос
Разбъркайте майонезата с черния пипер, доматеното пюре, сол на вкус, лимоновия сок, бялото вино и горчицата.
Френският сос е подходящ за гарниране...
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
53
41
33
23
10
Дай твоята оценка: