Gotvach.bg»Избрани Колекции»Известни Френски Ястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Известни Френски Ястия

Известни Френски Ястия

Разгледай всички 24 авторски предложения относно известни френски ястия в Gotvach.bg.
Най-известните френски ястияНай-известните френски ястияФренските ястия отдавна се считат за истински кулинарни класики и са обичани от гурме ценителите по целия свят....
Френски предястияФренски предястия
1
Едно от най-вкусните френски предястия е сладко-пикантният камамбер....
Френски кремФренски крем
5
В съд поставяме нишестето с половината захар и го разбъркваме много добре . Разбиваме яйцата добре и ги прибавяме към нишестето, като разбъркваме...
Френски омлетФренски омлет
1
За приготвянето на френски омлет първото, което правим, е да счупим яйцата в купичка и след това разбиваме много добре....
Френски целувкиФренски целувки
Френските целувки се пекат до покафеняване в предварително загрята на 190 градуса фурна....
Френски макарониФренски макарони
Разбийте мекото масло на крем, добавете лъжица по лъжица брашното, млякото, маслото, жълтъците от яйцата и овкусете със сол и пипер, както и скълцан...
Френски коктейлФренски коктейл
Джинът, захарта и прясно изцеденият сок от лимона се разбиват с леда в шейкър. Разпределят се в чаши за шампанско и се заливат с ледено шампанско...
Френски ФранзелиФренски Франзели
1
Френските Франзели са готови....
Френски еклерФренски еклер
3
Може да се замени с олио, но това вече няма да е френски еклер, а печени тестени топки пълнени с крем и се загубва хрупкава текстура на тестото, също...
Френски тартифлетФренски тартифлет
Френският тартифлет е много вкусен!...
Френски козунакФренски козунак
Маята се разтваря в половината мляко и се оставя да втаса. Яйцата се разбиват със захарта, маслото, солта и останалото мляко на топло. Добавя...
Френски сладкишФренски сладкиш
Прясното мляко се сварява заедно с 1 к.ч. от захарта и солта. Прибавя се полусвареният ориз. Оставя се да изстине, след което се прибавят разбитите...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: