Gotvach.bg»Избрани Колекции»Специалитети от Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....

Смелете рибното филе на кайма в месомелачка, блендер, пасатор или кухненски робот. Смелете го едро, без да го правите на каша....

Оформяме, като от самата кайма правим вдлъбнатина и разпределяме към стените, така че каймата да допира плътно стените на гювечетата....

Докато втасва тестото, подготвяме плънката, като запържваме леко каймата, докато си пусне водата....

1

1

Овкусява се със сол и черен пипер и се слага каймата и нарязаните гъби, като се разбърква много добре....

1

Добавя се каймата и цялата смес хубаво се обърква.
Подправя се с чубрица и сол....

Добавете каймата, подправките но ваш избор и вкус, пържите при непрекъснато бъркане, докато каймата стане на гранули....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: