Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински вратОпеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....
Свински карета
Загрейте скарата, намажете я леко с тампон, напоен с мазнина или с половин глава лук и изпечете свинските карета равномерно от двете страни....
Свински пръжкиПолучените по този начин свински пръжки са изключително крехки и със невероятен аромат....
1
Свински гювечетаМесото се запържва. Добавя се лука. Задушава се и се добавят нарязаните на малки кубчета картофи. Подправя се и се добавя пюрето.
Задушава се...
2
Свински ребраСмесете виното, черния пипер, скълцания карамфил, майораната, скълцания дафинов лист и канелата. Оставете ребрата накиснати в тази смес за 1 час,...
3
Крехки свински късчета
Пърженото свинско се сервира топло с гарнитура от ориз.
Крехките свински късчета са готови....
Бирени свински ребърца
Сервирайте Бирените свински ребърца със свежа сезонна салата и добре изстудена бира.
Добър апетит!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: