Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пушен свински езикСлед като е готов пушеният свински език, го нарязваме на тънко и го поръсваме пожелание със сминдух....
Бирени свински ребърца
Сервирайте Бирените свински ребърца със свежа сезонна салата и добре изстудена бира.
Добър апетит!...
Лесни свински ребърца
Лесните свински ребърца се пекат предварително в загрята фурна на 200 градуса за 50-60 минути.
Добър апетит!...
Свински сушен бутДобре загладеният свински бут се слага в голям дървен съд (постав) и се зарива със сол, като по желание може да сложите и ред сланина, също зарита...
4
Сварени свински уши
Премахнете бульона и преместете сварените свински уши в тавичка. Оставете да изстинат и стегнат....
Сочен свински джоланСвинският джолан се измива и се слага в тенджерата под налягане, като се залива се с вода....
3
Свински Език Яхния
Поставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме.
Нарязваме зеленчуците...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: