Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешко в Гъбен Сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко в Гъбен Сос

Телешко в Гъбен Сос

Открий всички 12 авторски предложения за телешко в гъбен сос в Gotvach.bg.
Телешко с гъбен сосТелешко с гъбен сосСервирайте месото, полятото с гъбения сос....
Задушено телешко месо с гъбен сосЗадушено телешко месо с гъбен сос
Задушеното телешко месо с гъбен сос е много вкусно....
Задушено телешко с гъбен сос и сотирани картофкиЗадушено телешко с гъбен сос и сотирани картофки
1
Задушеното телешко с гъбен сос и сотирани картофки е много вкусно....
Паниран шницел от телешко филе с гъбен сосПаниран шницел от телешко филе с гъбен сос
Поднасяме панираното телешко филе топло, гарнирано с гъбения сос и резенче лимон....
Телешко руло от мляно месо със специален гъбен сосТелешко руло от мляно месо със специален гъбен сос
Наистина се надявам да ви е харесало телешкото руло от мляно месо със специален гъбен сос....
Телешко в сосТелешко в сос
Маслото се разтопява заедно с олиото. Добавя се нарязания лук и се запържва. Добавя се нарязаното на едри парчета месо. Запържват се за около 10...
Телешко с лимонов сосТелешко с лимонов сос
Месото се нарязва на парчета с дебелина 1 сантиметър. Слага се в купа, добавя се соевият сос и се разбърква. Добавят се 3 супени лъжици нишесте и...
Телешко с доматен сосТелешко с доматен сос
Оставя се да ври около 1 час, така че водата да се отдръпне и телешкото месо да остане само на мазнина....
Телешко в сладко-кисел сосТелешко в сладко-кисел сос
Нарежете телешкото месо на 3-4 порции. Загрейте водата в дълбок тефлонов съд, сложете порциите телешко и кипнете....
Телешко филе със сос рокфорТелешко филе със сос рокфор
Поднесете телешкото с гарнитура от задушени зеленчуци и остатъка от сиренето....
Телешко със сос по беларускиТелешко със сос по беларуски
Телешкото месо се натърква със сол, слага се в голям съд, добавя се черният пипер и дафиновият лист и се залива с оцет....
Телешко месо с доматен сосТелешко месо с доматен сос
1
Доматите се смачкват и прецеждат. Полученото пюре се поставя на огъня да заври и се прибавя цялото парче месо, нарязания лук, моркови и подправките...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: