Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешко в Гъбен Сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко в Гъбен Сос

Телешко в Гъбен Сос

Открий всички 12 авторски предложения за телешко в гъбен сос в Gotvach.bg.
Телешко с гъбен сосТелешко с гъбен сосНе позволявайте сосът да кипне. Сервирайте месото, полятото с гъбения сос....
Задушено телешко месо с гъбен сосЗадушено телешко месо с гъбен сос
Задушеното телешко месо с гъбен сос е много вкусно....
Задушено телешко с гъбен сос и сотирани картофкиЗадушено телешко с гъбен сос и сотирани картофки
1
Задушеното телешко с гъбен сос и сотирани картофки е много вкусно....
Паниран шницел от телешко филе с гъбен сосПаниран шницел от телешко филе с гъбен сос
Сгъстяваме с него соса. Поднасяме панираното телешко филе топло, гарнирано с гъбения сос и резенче лимон....
Телешко руло от мляно месо със специален гъбен сосТелешко руло от мляно месо със специален гъбен сос
Наистина се надявам да ви е харесало телешкото руло от мляно месо със специален гъбен сос....
Телешко в сосТелешко в сос
Маслото се разтопява заедно с олиото. Добавя се нарязания лук и се запържва. Добавя се нарязаното на едри парчета месо. Запържват се за около 10...
Телешко с доматен сосТелешко с доматен сос
Запържва те от всички страни и се добавят червеният пипер и доматеният сос....
Телешко с лимонов сосТелешко с лимонов сос
Слага се в купа, добавя се соевият сос и се разбърква. Добавят се 3 супени лъжици нишесте и всичко се разбърква отново....
Телешко задушено в сметанов сосТелешко задушено в сметанов сос
След около 10 минути изключете и сервирайте телешкото задушено в сметанов сос....
Телешко задушено с бял сосТелешко задушено с бял сос
Ако сосът се сгъсти много налейте от бульона. Свалете готовото ястие и подправете с щипка черен пипер и няколко капки лимонов сок....
Телешко в сладко-кисел сосТелешко в сладко-кисел сос
Нарежете телешкото месо на 3-4 порции. Загрейте водата в дълбок тефлонов съд, сложете порциите телешко и кипнете....
Телешко филе със сос рокфорТелешко филе със сос рокфор
Сложете телешкото в получения сметанов сос и задушавайте на тих огън за около 20 минути....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: