Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тесто Питки с Кренвирши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто Питки с Кренвирши

Тесто Питки с Кренвирши

Прегледай всички 12 авторски предложения за тесто питки с кренвирши в Gotvach.bg.
Кренвирши в тестоКренвирши в тестоРазделете тестото на 10 топки. Разточете ги и в средата на всяко парче сложете кренвирш и по малко кетчуп....
Мини кренвиршки с готово тестоМини кренвиршки с готово тесто
Печем нашите мини кренвиршки с готово тесто в загрята фурна на 200 °C за около 12-15 минути или до готовност....
Кренвиршки с тесто за японски млечен хлябКренвиршки с тесто за японски млечен хляб
Надявам се да опитате тази рецепта за кренвиршки с тесто за японски млечен хляб. Да Ви е вкусно!...
Кренвирши с панировкаКренвирши с панировка
Разбиваме всичко това до получаване на тесто, по-гъсто отколкото за палачинки....
Кренвирши в кориКренвирши в кори
Всеки кренвирш се нарязва на 3. Всяка третинка се разрязва на 4 части. Парче кренвирш се увива в парче кора....
Кренвирши с картофиКренвирши с картофи
Сипете в тавичка, добавете кренвиршите и печете в предварително загрята фурна. Поднесете ястието топло....
Кренвирши в ризаКренвирши в риза
Всяка кора се намазва с маргарин, в нея се поставя по 1 кренвирш и се увива на руло....
Кренвирши в одеялоКренвирши в одеяло
Кренвиршите в одеяло са готови!...
Кренвирши с кашкавалКренвирши с кашкавал
10
Обелвам кренвиршите и под наклон правя разрези, в които слагам кашкавал. Запичам за кратко. Декорирам по желание!...
Кренвирши с оризКренвирши с ориз
Оризът се слага в средно голяма чиния, подреждат се кренвиршите, всичко се поръсва с кашкавал и се сервира веднага....
Питки с кренвиршиПитки с кренвирши
Върху всяка питка поставяме парче кренвирш и кубче масло. Печем питките в предварително загрята (160-180 градуса) фурна до зачервяване....
Печени кренвирши с кашкавалПечени кренвирши с кашкавал
2
В средата на всеки кренвирш се слагат тънки ленти кашкавал. Всеки кренвирш се връзва през средата с лентичка бекон....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: